Schimbă-ţi viaţa, afişează un zâmbet îndrăzneţ

Dinţii strâmbi, nu reprezintă o boală, ci doar o abatere de la ceea ce este considerat a fi poziţia normală a dinţilor.

Din fericire, aceste probleme pot fi rezolvate cu succes, atât în copilărie cât şi la vârsta adultă, graţie tehnologiilor de care dispune ortodonţia modernă.

Tratamentul ortodontic este indicat cel mai frecvent după vârsta de 12 ani când toţi dinţii temporari (de lapte) sunt schimbaţi cu dinţi permanenţi şi arcadele dentare sunt în întregime constituite, cu excepţia molarilor de minte care erup după vârsta de 18 ani.

Totuşi, la mulţi copii, modificări în dezvoltarea oaselor maxilare sau/şi a dinţilor pot fi observate mult mai devreme. Chiar dacă părintele nu observă vreo modificare la dantura celui mic, este de preferat să se facă o examinare din partea medicului dentist după vârsta de 4 ani şi cel mai târziu la 7 ani când se pot observa modificări sau tendinţe de dezvoltare asupra cărora se poate interveni în cadrul tratamentului preventiv sau a celui interceptiv.

Tratamentul ortodontic pentru adulţi –  există tehnici de tratament pentru orice vârstă, iar rezultatele sunt spectaculoase .

Programează ACUM o consultaţie la EDENTAL by DR. ENACHE Daniela! iar specialistul în stomatologie generală, dr. Enache Daniela,  va identifica, în prima fază, problemele dentare cu care vă confruntaţi şi vă va îndruma către medicul nostru ortodont colaborator .