ESTETICĂ DENTARĂ

Îmbunătăţeşte zâmbetul tău cu cele mai subţiri faţete dentare

Cât de sănătos şi armonios este zâmbetul tău?

Indiferent de vârstă sau statut social, viaţa se schimbă în bine datorită încrederii date de nişte dinţi frumoşi.

La cabinetul EDENTAL by DR. ENACHE Daniela urmărim îmbunătăţirea aspectului dintilor:  albul dentar natural în concordanţă cu vârsta pacientului, dar şi aspectul gingiei- estetica roz.

Cu toţii visăm la un zâmbet luminos, primul pas în estetică dentară este ALBIREA DINŢILOR

Pentru a obţine dinţi frumoşi este necesar să se înceapă cu o igienizare corectă (detartraj). Terapia de albire a dinţilor în cabinet constă în aplicarea pe suprafaţa dinţilor a unor substanţe ce sunt activate de lămpi cu lumina polarizată.

Pentru albirea dinților, în cabinetul EDENTAL by DR. ENACHE Daniela folosim lampa Philips Zoom cu lumina rece, precum și cele mai avansate materiale de albire existente în prezent, cu ajutorul cărora putem să albim dinţii tăi în siguranţă păstrând strălucirea lor.

FAŢETELE ÎN ESTETICĂ – metodă sigură de albire dentară permanentă

Reprezintă soluţia optimă şi de mare impact vizual privind restaurarea unui zâmbet natural în cazul dinţilor cu probleme de formă, lungime sau poziție.

Faţetele dentare sunt lucrări protetice care acoperă doar faţa exterioară, vizibilă a dintelui . Acestea sunt  realizate fie din material ceramic, fie din rășină compozită.

Medicul specialist te va ajuta să alegi materialul cel mai potrivit în cazul tău, în funcție de durabilitate, rezistență la pete, culoare și estetică. Fiecare tip de fațetă are propriile beneficii.

Beneficiile fațetelor dentare:

  • corectează imperfecțiunile (pete de culoare, fisuri, spațieri între dinți, aliniere)
  • nu se pătează de la cafea, sucuri, lichide colorate
  • îmbunătățesc aspectul zâmbetului
  • tratamentul este lipsit de durere
  • rezultatele sunt imediate, evidente și de lungă durată

Deoarece fațetele dentare se pot sparge sau ciobi sub presiune, este recomandat să evitați mestecarea alimentelor dure, și să purtați gutieră de protecție pe timpul nopții dacă suferiți de bruxism (scrâșnitul dinților în somn).

Estetica dentară este structurată de reguli dar desăvârşită de simţul artistic, de înclinaţia către frumos a specialiştilor în stomatologia estetică.