Salvează şi protejează dinţii tăi pentru un zâmbet de lungă durată

Ce înseamnă protetica dentară ?

Este o arie a stomatologiei care se ocupă cu reconstrucţia dentiţiei pacientului în vederea asigurării unei danturi echilibrate estetic și funcţional.

Lucrare protectică – restaurarea sau înlocuirea completă a dinţilor lipsă cu construcţii speciale. Pierderea dinţilor este posibilă la orice vârstă din diverse motive: carii, traume, diverse patologii.

Tehnologiile moderne folosite în cabinetul EDENTAL by DR. ENACHE Daniela permit formularea unui diagnostic corect încă de la prima consultaţie. Medicul specialist protetician, dr. ENACHE Daniela, reuşeşte să anticipeze rezultatul final înainte de orice intervenţie și să propună cele mai bune soluţii pentru un zâmbet frumos şi de durată.

În cazul în care, din diverse motive, lucrările pe implanturi sau punţile fixe nu pot fi executate, protezele dentare pot reprezenta o alternativă.

După amprentare pacientul poate aştepta de la 1 până la 3 săptămâni pentru a primi lucrarea protetică, în funcţie de tipul acesteia : fixă, mobilă, totală sau parţială.

Procedura de realizare nu este una simplă. Realizarea lucrărilor protetice conforme cu nevoile pacienţilor n-ar fi posibile fără tehnicianul dentar. EDENTAL by Dr. EDENTAL Daniela colaborează de peste 15 ani cu o echipă de tehnicieni cu vastă experienţă .

După amprentare, tehnicianul dentar realizează o lucrare protetică din ceară pentru a fi probată de pacient. Există mai multe probe până la realizarea lucrării protetice permanente, finale, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine pe cerinţele estetice ale pacientului.

Rezultatul – schimbarea de aspect va fi în bine. Dinţii artificiali redau forma şi culoarea dinţilor naturali . #smileup